IMG_8333

Confessions of a crazy cat lady.

Iedereen heeft wel rare trekjes. Dingen die toch een beetje gek zijn. Vandaag mijn confessions of a crazy cat lady.

❥ Om gelijk maar terug te komen op dat crazy cat lady-gedoe: ik praat tegen mijn katten. Niet dat ik alle grote vragen van het leven met ze bespreek, maar meer zo van: ‘JAAA, Siempie vindt het lekkerrrr hè, als het baasje onder het kinnetje krabbelt!’ Of: ‘OOHH, Pimmie is wel een beetje lelijk hè, jaaa Pimmie lelijke poes hè?’ En dat zeg ik het liefst tegen een heftig knorrende kat. En Siem miauwt soms een beetje raar. M zegt dat ik dat goed na kan doen. Ik heb een gemiste carrière als kat.

❥ Ik huil gigantisch vaak om Grey’s Anatomy. Het liefst kijk ik het daarom ook alleen, met een kop thee en een flinke bak chips of een grote reep Tony Chocolonely. En de Grey’s Anatomy-fans kennen deze scène hierboven sowieso. Wie moest hier in godsnaam NIET huilen?! En oké, ik huil niet alleen bij Grey’s Anatomy. Ik huil verdomd vaak om films en series.

❥ Als ik mensen hoor roddelen in de trein doe ik soms de muziek van mijn iPhone uit, zodat ik mee kan luisteren. Maar mijn oordopjes houd ik dan wel in hè. Niemand die het merkt, superspion.

❥ De rol wc-papier moet met het nieuwe blaadje naar voren hangen. Als hij andersom hangt (dus ja, eigenlijk tegen de muur aan, als jullie snappen wat ik bedoel) draai ik hem altijd om. Maakt niet uit waar ik ben.

❥ Een zak chips/snoep/pasta moet altijd aan de bovenkant opengemaakt worden. Als ik hem op dat moment toevallig ondersteboven in mijn handen heb draai ik hem eerst om.

❥ M wil nog wel ’s lief helpen met het opvouwen van de was. Maar eigenlijk kan hij dat beter niet doen, want als hij de handdoeken niet opvouwt zoals ik ze wil hebben doe ik het gewoon nog een keer.

Amelisweerd

Bewijs van onze burgerlijke wandeling

❥ Ons leventje saampjes moet álles behalve burgerlijk zijn, want dat vinden we verschrikkelijk. Tenminste, dat was altijd het idee. Maar inmiddels hebben we wel een huis gekocht, wonen we samen met twee katten en doen we op zaterdag boodschappen en gaan we daarna wandelen.

❥ Ik heb nog nooit hakken aangehad of gekocht. Ja, alleen om even te passen, maar dan leg ik ze snel weer terug. Ik ben van mezelf al 1.79, dat vind ik wel lang genoeg. Daarnaast is M even lang en ik vind het niet leuk om langer dan hem te zijn. Al is de simpelste reden dat ik het gewoon niet wíl.

❥ Ik weet niet of dit iets is wat ik met jullie moet delen, maar ik doe de deur nooit dicht als ik op de wc zit. Ja, wees niet bang, bij andere mensen of openbare gelegenheden wel. Maar als ik bij mijn ouders of thuis ben houd ik de deur altijd open. Geen idee waarom.

❥ Als ik echt even wil genieten en in een blije bui ben zet ik de muziek hard aan en ga dansen in de kamer. Gewoon, omdat het kan.

❥ Ik haat praten in een groep. Alleen als ik iedereen goed ken voel ik me op mijn gemak. Zo niet, dan krijg ik binnen vijf seconden een gigantische rode kop en ga snel praten. Hate it.

❥ Ik wou dat ik meer talenten had. Soms zie je van die mensen die én kunnen dansen én zingen én tekenen én schilderen. Daar ben ik wel een beetje jaloers op.

❥ Wil je me zien transformeren in een chagrijnig kreng? Nou, dan moet je me eens meemaken als ik honger heb.

❥ Op dit moment zou ik eigenlijk eten moeten koken voor vanavond. Maar ik heb geen zin.

16 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *