IMG_8878

De goedheiligman was here.

Jaha, de goedheiligman was zéker here. We zijn allemaal weer gigantisch verwend. (JA THIJS, JIJ OOK! Sorry. Mijn broer heeft me gisteravond de hele avond geplaagd met mijn blog, dus ik zei al dat ik hem even zou vermelden) En het was – net als voorgaande jaren – weer een gezellige en leuke avond. De jongere garde had een quiz voor de oudjes gemaakt, er kwamen lachwekkende gedichten voorbij en Koen moest onder de bank kruipen voor zijn cadeautjes. Bij mij werd mijn blog en mijn rode haar ook nog even genoemd, tsja, je kunt er niet omheen zullen we maar zeggen.

IMG_8857

De surprise van Koen, waar Martijn héél lang mee bezig is geweest. Een wiskundige formule bedenken, overhead projectorpapier zoeken, spiraal maken in Illustrator etc etc. Maar hij was geslaagd! En Koen heeft hem (met wat hulp van o.a. paps en Martijn) op kunnen lossen.

IMG_8889

Ik had mijn zus getrokken, Nienke. Zij is druk met haar studie Verpleegkunde, dus had ik een gedicht geschreven in de vorm van een bijsluiter. De hoofdvraag: ‘Hoe word ik een goede zuster?’. Ze zal vast heeeeel veel aan mijn tips hebben in haar latere werkende leven.

IMG_8900

Kennen jullie De Kwis? Dat programma op zaterdagavond, van Paul de Leeuw? Of nouja, Paul de Leeuw heeft een bijrolletje. Dat hebben wij even als inspiratie gebruikt. Zij hebben een onderdeel waar de gast actuele vragen krijgt en als hij of zij die goed beantwoordt krijgt hij een deel van een gezicht van iemand. Een oog, de haren, een neus. Dit hadden wij ook gedaan, maar dan met vragen die betrekking hadden op gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Na drie vragen zag mijn moeder al wie er voor haar lag, mijn vader had er meer moeite mee. Maarrrr het bleek dus Ronald Snijders te zijn! Mensen die De Slimste Mens gekeken hebben zullen hem vast kennen. Heerlijk droog, heel erg leuk. Dus wij gaan met vijf man naar Ronald Snijders in het Werftheater in Utrecht.

Ja. Het was een mooie avond. En ik heb ook nog heel toffe dingen gekregen van de Sint. Onder andere een statief voor mijn camera, het boekje Q&A A Day, een weckpot waar alles in zit voor een lekkere chocoladetaart en Curly Wurly en R&B Hair Moisturizer van Lush. Dus yesh, zeker verwend!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *