Guilty pleasures.

Bij Mirthe las ik een blog over guilty pleasures. Gotta love ‘m! En dus vond ik het een goed idee om daar ook aan mee te doen. Helemaal omdat het zulk vies weer en ik ziek thuis zit. Guilty pleasures bieden toch een beetje troost, is ’t niet?

FILM – NOTTING HILL
Eigenlijk is elke film met Hugh Grant een guilty pleasure. Sense & Sensibility is nog steeds één van mijn favoriete films, maar of dat nou een guilty pleasure is? Daar kom ik toch echt openlijk voor uit. Maar Notting Hill blijft toch ook geweldig. Ik heb ‘m inmiddels al 28203x gezien en elke keer als die scène in het winkeltje voorbij komt praat ik weer mee met Julia Roberts: “Don’t forget, I’m also just a girl standing in front of a boy, asking him to love her”. En kom op, Spike is toch ook geweldig?

SERIE – TROETELBEERTJES
“Troetelbeer nog éééven, dan krijg je ook een troetelberen-léééven. Als kleine Troetelbeer moet je toch streven, te worden wat de grote beren zijn”
Geweldig! Volgens mij is het nu niet meer op televisie (?), maar ik kan het intro nog steeds woord voor woord meezingen. En wat is er leuker dan die oude filmpjes terugkijken op YouTube?

MUZIEK – DISNEY
Ja. Dit is dus best wel erg. En M heeft me er ook wel eens om uitgelachen. Wij hebben verschillende afspeellijsten in Spotify. M heeft zijn ‘Playlist MM’, waar alleen maar zeer verantwoorde muziek in staat zoals Hanne Hukkelberg, Kasabian, Franz Ferdinand, Blur en ga zo maar verder. Dan hebben we nog onze ‘Housewarming Playlist’ (die heet zo omdat we die ooit samengesteld hebben voor onze housewarming 2,5 jaar geleden in ons oude huisje, maar hij kan ook prima dienen voor de housewarming van onze nieuwe huis). Dat is een mix van muziek van M en mij. Dus naast bovengenoemde namen ook veel Regina Spektor, Florence + the Machine, Kate Havnevik maar ook Alicia Keys. Lekkerrrre girlpower! En dan heb ik nog mijn eigen playlist. Waar dus ook liedjes van Disney in staan. Hakuna Matata van de Leeuwenkoning, Zing Zing Nachtegaal van Assepoester, maar ook Verliefd ben ik niet van Hercules. Ik ken hem helemaal uit mijn hoofd. Heerlijk.

SNACK – WHITE CHOCOCHIP MACADEMIA COOKIE
Deze vind ik echt ZALIG. En het maakt eigenlijk nooit uit van wie hij is. Bij de AH to Go hebben ze ‘m vaak, maar ook bij de Coffee Company. En ik weet dat het totaal niet goed voor me is, maar damn, hij is zo lekker.

CRUSH – ANTONIE KAMERLING
Helaas is hij niet meer onder ons, maar ik vind Antonie Kamerling nog steeds een bizar knappe man. Ik schrok me ook kapot toen ik hoorde dat hij een einde aan zijn leven had gemaakt. Dat relativeert de boel wel weer even.

IMG_1110

KLEDING – SPAANSE SLOFFEN
Volgens de Keuringsdienst van Waarde ga ik er hartstikke dood aan, maar toch hou ik ze lekker aan. Mijn spaanse sloffen. Ik had eerst een soort van Gargamel-achtige sloffen, maar die vond M echt vre-se-lijk. Dus nu zijn we maar overgestapt op dit model. Op en top burgerlijk, maar wat is er fijner dan met je slofjes door huis slenteren? Niks dus!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *