Kamertje is kláár.

Kleine kamertje

Kijk nou. Ik heb mijn eigen freubel plekje. Gisteren zijn M en ik op stap geweest voor ons kleine kamertje. En met klein bedoel ik ook echt klein. En het dak is ook nog ‘ns schuin. Maar ach, hij is ook wel knus. En wat we op de kop getikt hebben na onze meubeljacht past er ook allemaal in. Ik heb bij de kringloopwinkel een supertoffe tafel gescoord voor een paar tientjes, M heeft een klein bureau gekocht bij die blauw-gele megawoonwinkel. Het was vanmorgen eerlijk gezegd wel passen en meten om alles er in te krijgen, want M wil ook muziek kunnen maken. Dus naast een bureau en een tafel moest er ook een piano (ik noem het gewoon een keyboard, maar dat mag niet van M) en een drumcomputer in. En het is gelukt! Dus vandaag hebben we gelijk heerlijk gebruikt gemaakt van dit fijne kamertje. Ik moest voor school gaan schilderen met de mengkleuren (cyaan, magenta en geel, wit en zwart mocht je niet gebruiken), dus dat heb ik ook gedaan. En o, wat is het fijn dat je het daarna lekker kunt laten liggen zodat het rustig kan drogen. En dat je het niet weg moet halen, omdat je aan die tafel waar jij net op geschilderd hebt over 30 minuten ook weer moet eten. Nee, nu kunnen we gewoon naar béneden lopen en dáár eten. Heerlijk.


Kleine kamertje

Kleine kamertje

Kleine kamertje

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *