IMG_8675

Kom maar op met die slakkenpost!

Vroeger schreef ik brieven. Heel veel brieven. Het maakte niet uit naar wie. Ik hield er van om rustig aan mijn bureau lange brieven te schrijven. Ze gingen naar dames door het hele land. En eigenlijk mis ik dat heel erg. Ik zie op sommige blogs zulke leuke snailmail (check Elisse) voorbij komen dat het bij mij ook weer gaat kriebelen.

Het krijgen van een brief met wat leuke kleine dingetjes erbij vind ik ZO leuk. Ik hou sowieso van post. Je weet dat iemand moeite voor je gedaan heeft. Niks ‘even snel een mailtje tikken’. Nee, je pakt een papiertje, grijpt een pen en gaat er echt voor zitten. Daarna zoekt de postbode zijn weg richting jou en stopt die zorgvuldig behandelde en geschreven brief door jouw brievenbus. Big like. Ik mis dat en ik vind het jammer dat ik het veel minder doe. Daarom doe ik bij deze een oproep!

Lieve bloglezers…

Wie wil er met mij snailmailen?

Hou jij net zo van brieven en handgeschreven post als ik? En vind je het leuk om te schrijven? Doe dan ook mee! Ik ga het niet heel ingewikkeld maken, maar ik wil wel graag een brief schrijven aan iemand waarbij ik in kan schatten wat diegene leuk vindt.

Wil je meedoen? Laat dan even een reactie (met e-mail!) achter en zeg wat je leuk vindt. Snorren? Uiltjes? Katjes? Of juist hondjes? Baby’s of oude mensen? Groen of rood? Pepernoten of kruidnoten? Thee of koffie? Etc etc. Dan mail ik je daarna zo snel mogelijk mijn adresgegevens.

IMG_8685

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *