IMG_8804x

Liebster Award.

De Liebster Award, volgens mij kennen de meesten van jullie ‘m wel. Een award voor blogs met minder dan 200 volgens, zodat ook zij even in het zonnetje komen te staan. Like! Heel lang geleden (lees: in februari van dit jaar) heb ik ‘m twee keer ingevuld, omdat ik genomineerd was door Willemijn en Femke. Maar who cares, ik ben nu genomineerd door de leuke Joanne van Winterkind, dus ik vul ‘m gewoon nog een keer in! Ik beantwoord eerst Joanne haar vragen, verzin zelf tien vragen en nomineer vervolgens tien anderen om die in te vullen. So, there we go!


Liebster Award_1

Hoe ziet jouw droomhuis eruit?
Het huis wat ik nu heb komt daar al dichtbij :D. Ik droomde vroeger als jong meisje altijd van een oud huis met een witte vloer, glas-in-lood ramen en het liefst ook nog en suite deuren. Dat laatste heb ik nu niet, maar verder is ons huis wel helemaal wat ik gewild en gehoopt had. Oké, misschien mag ons volgende huis iets groter zijn (we hebben nu één grote slaapkamer en één heeeeel kleine), maar dat is voor later. Nu is het fijn!

Welk tijdperk zou je bezoeken als je nu een tijdmachine tot je beschikking had?
Het tijdperk van de kostuumdrama’s! Ik hou van de boeken van Jane Austen. Heerlijk ronddwalen in je hoepelrok, luisteren naar de mooie woorden van Mr Darcy. Geweldig. En dan zou ik sowieso naar Engeland gaan, want Engeland is awesome en het landschap hoort daar gewoon bij. De Cotswolds zijn prachtig <3.

In welke film zou je wel een rolletje willen spelen en waarom?
Pfff… Dat vind ik best een lastige. Doe dan maar Alles is Liefde! En dan de rol van Carice van Houten. M is heel lief en tof, maar prins Valentijn vond ik ook erg leuk op zijn witte paard.

Wat zijn je favoriete winterdranken?
Warme chocolademelk met slagroom! DUH! Maar een glaasje glühwein op zijn tijd lust ik ook wel. Alleen niet te vaak, want dan vind ik het niet lekker meer.

Wat trekt jou aan in een blog?
Een mooie lay-out (ja echt, anders klik ik snel weg), een leuke schrijfstijl en een eigen kijk op dingen. Daarnaast vind ik persoonlijke blogs eigenlijk sowieso het leukst. Blogs met alleen maar beautyproducten oid spreken mij niet aan. Ik hou juist van de afwisseling die bij een persoonlijke blog hoort.

Wat is het mooiste moment dat je ooit hebt meegemaakt?
Wow! Dat vind ik wel een heel moeilijke vraag. Één van de eerste dingen die mij gelijk te binnen schiet is terugkomen van 3,5 week in de VS en M zien staan bij de aankomsthal. We waren net samen en ik had hem ZO gemist. De vakantie was super, maar ik was ook zo blij om weer terug in Nederland bij hem te zijn. Ik was zelf alleen niet zo heel erg gezellig voor hem. We kwamen namelijk aan in zijn kamer in Utrecht, hij liep naar de keuken om een kop thee voor me te zetten en toen hij terugkwam lag ik te slapen op de bank. Oeps. Jetlag hè.

Wat betekent vriendschap voor je?
Lachen, huilen en delen. Ik heb vriendinnen die ik niet meer zo vaak zie, omdat zij ergens anders wonen en we allemaal druk zijn met studies en werken. Maar toch is het altijd leuk áls we elkaar dan weer een keer zien. En dat vind ik belangrijk. Dat ondanks het feit dat je elkaar lang hebt moeten missen het gevoel niet weg is. Zo had ik afgelopen donderdag afgesproken met een vriendin die ik ook al heel lang niet gezien had, maar het was weer zo leuk. Dat is zo fijn.

Ben je eerder een doener of een dromer en waarom denk je dit?
Mag het ook een mix van allebei zijn? Ik droom veel over dingen, maar ben ook een aanpakker. Niet alleen maar lanterfanten, ook echt wat dóen. Maar aan de andere kant heb ik ook wel ‘ns van die personaliteitstesten gedaan en daar komt de dromer toch ook vaak naar voren.

Als je een andere studie/beroep moest kiezen dan wat je nu doet, wat zou je dan doen?
Psycholoog. Dat zou ik nog steeds graag willen worden, al ben ik ook blij met het werk dat ik nu doe.

Wat is je allergrootste droom?
Om met M ooit nog een keer echt grote reizen te gaan maken. Wij maken altijd plannen voor mooie reizen, maar het komt er bijna nooit écht van. Of geen geld, of geen tijd etc etc. Maar ik vind echt dat we dat nog een keer MOETEN doen.

IMG_8721

Liebster Award_2

 1. Waar ben je echt trots op?
 2. Ben je meer een dieren- of mensenmens?
 3. Welk liedje zit op dit moment in je hoofd?
 4. Beschrijf jouw ideale zaterdagavond.
 5. Welke blogs lees je graag?
 6. Lente, herfst, zomer of winter?
 7. Volg je tv-series en zo ja, welke?
 8. Wat is je favoriete museum?
 9. Ben je gelukkig?
 10. Wat hoop je bereikt te hebben over 10 jaar?

Liebster Award_3
Sommigen van jullie zijn al genomineerd door Joanne, excuses! Maar ik merk dat wij veel dezelfde blogs volgen, dus hoop dat jullie zin hebben om meerdere vragen te beantwoorden hihi.

 1. Etalles
 2. Eva Hoefsloot
 3. Mejuffrouw Ekster
 4.  24 lentes
 5. Dwaalsterren
 6. Pauline
 7. Mevrouw Knot
 8. The Mind Of An Exchange
 9. Wat Zij Zegt
 10. We Doen Eens Zot

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *