Long time no see!

Sinterklaas

Zo! Da’s even geleden. Laatste weken was het druk met school, werk en kaartjes maken, dus bloggen is er een beetje bij ingeschoten. Maar daar was ik weer!

Gisteren hebben we met de familie Sinterklaas gevierd. Gedichten van drie kantjes, een AD-voorpagina opgemaakt als één groot gedicht, pakketjes die niet op tijd aangekomen waren en vooral heel veel lol. Sinterklaas staat altijd garant voor een gezellige avond. ’s Middags had ik nog wat bisschopswijn gemaakt voor na pakjesavond. ’s Avonds zouden M en ik weer terug naar huis gaan, maar door het slechte weer zijn we maar even blijven slapen. Vanmorgen hebben we alsnog anderhalf uur over de terugreis gedaan, terwijl we normaal toch wel binnen een uur thuis moeten kunnen zijn. Maar ach, who cares! We zijn veilig thuisgekomen en ik ga nu weer voor school aan de slag en ondertussen speel ik met de flitser die ik gekregen heb van Sinterklaas.

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *