2013-10-02_1380741966

Oktober volgens mijn iPhone.

Nog één dag, dan loopt oktober ook alweer ten einde. Ligt het aan mij, of gaat het allemaal heel erg snel? Nog maar twee maanden, dan is 2013 alweer voorbij… Bizar. Maar nu eerst even: wat bracht oktober mij?

M en ik maakte eindelijk ons kleine kamertje af. En ik kocht een saai houten opbergbakje bij Ikea en probeerde die wat op te leuken.

Instragram / oktober

Mijn ochtendritueel. Krantje, thee en soms een rijstwafel met kipfilet, maar nog veel vaker yoghurt met muesli. Prima begin van een nieuwe dag.

Instragram / oktober

Af! Stuk kleurrijker en leuker.

Instragram / oktober

Wat heeft ‘ie toch een zwaar leven hè?

Instragram / oktober

Huis in de straat staat te koop. Iemand hier interesse om mijn buurvrouw te worden?

Instragram / oktober

ZO LEKKAH! Vooral die met kokos, nomnomnom.

Instragram / oktober

Halverwege oktober was ik alles behalve fit. Dus even flink aan de vitamientjes. Ik hou van ananas.

Instragram / oktober

Ik ben echt VERSLAAFD aan truffelkruidnoten. Die dingen zijn echt belachelijk lekker.

Instragram / oktober

…Alleen jammer dat je er van die ranzige handen van krijgt.

Instragram / oktober

Happy de peppie met mijn wintervachtje!

Instragram / oktober

Ik maakte geen voorpagina… Nee, ik maakte een filmposter!

Instragram / oktober

Ik hou van Ferm Living. Hun kandelaars zijn zo schattig.

Instragram / oktober
Het was buiten 20 graden en ik stond boerenkool te maken… Rare wereld.

Instragram / oktober

KIJK NOU! Pim heeft een aanbidster! Dit is Puk, van de buren. Puk zit soms heel lang alleen maar te zitten. Voor ons raam. Ze miauwt niet, ze doet verder niks, alleen maar zitten. Ik noem dat heimelijk verliefd.

Instragram / oktober

Zaterdag zouden we eigenlijk onze housewarming hebben, maar dat ging door de lage opkomst toch niet door. Maar gelukkig hebben we er toch nog een erg leuke avond van weten te maken. Mijn ouders, zus & vriend en broertje kwamen eten. M en ik hadden het briljante idee om tapas te maken. Van 2 tot 5 uur hebben we in de keuken gestaan. Best lang, maar dan heb je ook wat. Al straalt deze foto wel heel erg de klassieke rolverdeling uit, hè? ‘Jij doet de keuken, ik zorg ervoor dat ik mooi op de foto sta’. Viel in het echt gelukkig erg mee. Na het etentje zijn we nog naar Amsterdam geweest. Prima avondje.

Instragram / oktober

En nu ga ik snel weer verder met mijn schoolopdrachten! We moeten een verpakking redesignen en ik heb mij op kattenvoer gestort.

Instagram // Mariekjen

Hoe was jullie maand?

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *