Vintage per kilo.

Vintage per kilo

Vrijdag voelde ik me echt niet lekker. Zo’n gevoel van algehele malaise, misselijk, buikpijn etc. Gelukkig ging ’t van ’t weekend al een stuk beter. Op mijn zere heup na dan. En dus zag ik het wel zitten om naar Vintage per Kilo te gaan. Voor de mensen die dit niet kennen: een grote hal, héél veel tweedehands kleren aan kledingrekken, schoenen op de grond en tassen in een bak. Je stopt je aanwinsten in een grote blauwe zak die je krijgt als je binnenkomt en aan het eind van de rit reken je af per kilo. Één kilo kost 15 euro. Ik had al wel van dit fenomeen gehoord, maar dat was altijd in Amsterdam en Rotterdam. Tot dit weekend! Het was letterlijk bij mij om de hoek, namelijk in het Zijdebalen Theater in Utrecht (en met letterlijk bedoel ik dus ook echt letterlijk hè. Het theater bevindt zich 350 meter van mijn huis vandaan). Tja, zo’n kans kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Je moet wel rustig de tijd nemen om te neuzen tussen alle rekken, maar gelukkig houd ik daar van. En bij deze deel ik even mijn vondsten met jullie.

Vintage per kilo

Vintage per kilo

Vintage per kilo

En ook nog twee sjaals, die niet op de foto staan. Dus even samenvattend: ik heb twee vestjes, een wikkelrokje, een geel shirtje, een jurkje met polkadots, een bloemenblouse, een bloemenshirtje, een tas én twee sjaals gescoord. Voor 35 euro! Ik was ook nog op zoek naar een leuke winterjas, maar helaas is die missie niet geslaagd. Maar ik ben verkocht en kan niet wachten tot de volgende keer.

11 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *