Yiha, er valt weer iets te winnen!

Zoals mijn volgers op Instagram zeker gemerkt hebben houd ik ervan om te freubelen in mijn vrije tijd. Lino’s, kalligrafie, handlettering etc etc. Lekker met je handen aan de slag. Maar soms vind ik het ook heel fijn om achter mijn computer te tekenen. Gewoon met een kopje thee en een stuk Tony Chocolonely achter mijn bigass iMac kruipen en aan de slag. Het is wel een beetje jammer dat Siem het altijd aanvoelt als ik even door wil werken en hij juist op díe momenten in de weg gaat liggen. Mijn tekentablet/toetsenbord/handen/schoot; het maakt niet uit, alles ligt ineens lekker.

IMG_7707

Nadat ik hem tien keer (zachtjes, maar doch met enig aandringen) naar beneden heb gegooid heeft hij de boodschap vaak wel door en druipt verontwaardigd af. Ik heb het op dat moment eventjes flink bij hem verpest, maar de volgende ochtend is hij alles weer vergeten. Op dat moment voel ik mij natuurlijk een verschrikkelijke poezenmama en wil hem uit schuldgevoel weer doodknuffelen, maar NEE, ik moet en ga weer vol goede moed achter het scherm zitten. Zulke tekendagen resulteren soms in helemaal níks en soms heb ik dagen dat het lekker gaat. De ontwerpjes hierboven zijn al wat ouder, maar ik vind ze nog steeds goed gelukt. Mocht je die mening met mij delen en ze graag ook thuis willen hebben, dan kan dat nú. Ik geef ze namelijk weg, YIHA!

De winnaar krijgt…
Balletje Een setje van drie unieke Mariekjen kaarten
Balletje Een dikke virtuele pakkerd op zijn of haar wang
Balletje Een leuk handgeschreven briefje op papier dat gemaakt is van olifantenpoep (SERIEUS! Ik heb een notitieboekje gekocht van olifantenpoeppapier bij Waar, zo cool)

NOU! Daar doen jullie het wel voor, toch?

Wat moet je er voor doen?
Balletje Laat een reactie achter en vertel waarom jíj moet winnen
Balletje Volg me op Bloglovin’

Maar je wilt héél graag winnen, wanneer doe ik een extra lootje voor jou in mijn grabbelkom?
Balletje Als je een tweet stuurt over mijn winactie, met @mariekjen erin verwerkt
Balletje Als je op het ‘Vind ik leuk’-knopje van mijn Facebook drukt (en als je deze winactie ook nog deelt op Facebook stop ik speciaal voor jou nóg een extra lootje in de grote grabbelkom)
Balletje Als je op Instagram mijn foto over deze winactie deelt

Op 5 december om 16:00 uur (hihi, ik ben Sinterklaas!) trek ik een winnaar uit mijn grabbelkom.

5 Comments