Drie jaar liefde.

Tijn. Liefde.
Vandaag zijn we alweer drie jaar samen. Het gaat echt zo snel. Maar tegelijkertijd gebeurt er ook zoveel in drie jaar tijd. Drie jaar terug woonden we allebei nog in Utrecht. Hij in zijn kamer in Kanaleneiland waar de keuken en douche in dezelfde ruimte stonden. Ik bij de Biltstraat in de buurt, in een kamertje dat te vol stond voor een tweepersoonsbed. Als hij bij mij wilde blijven slapen moest hij op een opblaasbed op de grond en als ik bij hem sliep moesten we de hele kamer verbouwen. Om vervolgens twee matrassen op de grond te leggen en dus daar maar te slapen. Een soort van kamperen. Na een jaar was ’t genoeg en zochten we samen iets. Ik vond via Kamernet iets in Bunnik en daar wonen we nu nog steeds, samen met onze twee poezenbeesten. Sinds we hier wonen in Tijn zijn zusje getrouwd. Is een vriend van hem getrouwd. Is mijn nicht getrouwd. Is mijn oom getrouwd. Is mijn oma overleden. Is de hond waar ik mee opgegroeid ben overleden. En nog zoveel meer. Leuke en minder leuke dingen. Maar het waren drie heerlijke jaren en ik hoop dat er nog heel veel meer mogen komen. Vanavond gaan we lekker uiteten om ons jubileum te vieren. Dus nee, wij doen donderdag niet aan Valentijn. Want wij hebben een paar dagen daarvoor al ons eigen feestje.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *