IMG_7668kopie

Gele benen en oranje bladeren.

Ik weet niet hoe het weer bij jullie was gisteren, maar hier was het (tot een uurtje of vier) heerlijk! Ik had het gewoon wárm met mijn wintervachtje aan. Warm, op 19 oktober. Ideaal weer dus voor een heerlijke herfstwandeling over de Soesterduinen. M en ik hebben ook nog wat foto’s van ons samen proberen te maken, maar uhmm. Yeah. Dat lukte dus niet zo goed. Maar gelukkig was ons rondje van vijf kilometer verder wel heel fijn. M is alleen niet zo gek van honden, en tja, wandelen op zaterdagmiddag betekent wel dat je héél veel baasjes met héél veel hondjes tegenkomt. Ik vind het alleen maar sfeerverhogend, maar die mening deelt mijn eega niet met mij. Als er eentje in de verte aankwam dook hij snel aan de kant. Aw. Op dat moment bescherm ik hem natuurlijk met mijn leven, maar van binnen (en soms ook van buiten) lach ik hem keihard uit. Sorry skattie.

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Herfstwandeling

Dus. Je ziet wel hoe fotogeniek wij samen zijn.

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *