IMG_1975

Goedkope vakantie in eigen land?

Nee, wij gaan dit jaar niet voor een vakantie in eigen land. Wij gaan namelijk drie weken door Europa trekken! Met de trein naar Bern, Florence, Ljubljana, Boedapest, Praag… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar drie weken weg betekent ook drie weken een leeg huis. En eigenlijk is dat zonde. Want misschien is er hier wel iemand die één, twee of zelfs drie weken in Utrecht zou willen bivakkeren. Ja? Jij?

Ik was al bekend met Airbnb en Wimdu, maar heb er zelf nog nooit iets mee gedaan. Tot nu! Dus bij deze ga ik even schaamteloos reclame maken voor mijn eigen huisje. Zoals jullie in mijn vorige blogpost konden lezen hadden wij in Parijs ook een appartement via Wimdu. Schoon, mooi, ruim en niet zo duur als een hotel voor acht personen. Dat inspireerde mij. Ik wil dit ook! Dus gisteren heb ik mijn camera erbij gepakt en een advertentie gemaakt voor ons eigen huisje.

IMG_2005

Is het geen schatje? <3 IMG_2000

En suite badkamer boven

IMG_1997

IMG_1978

Slaapkamer

IMG_1979

IMG_1976

Woonkamer met eettafel

IMG_1974

Woonkamer

IMG_1971

Onze vrolijke keuken

IMG_1972

IMG_1958

IMG_1965

Het lieve stadstuintje! Heerlijke plek om een wit wijntje of biertje te drinken op een zwoele zomeravond.

IMG_1988

En? Geïnteresseerd? Tof! Kijk dan snel op Airbnb en ik zal je hoogstpersoonlijk een rondleiding door ons huisje geven als je hier je vakantie komt vieren. Misschien tot snel!

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *