Huis is thuis.

New home!

WOW! Sorry. Het is echt belachelijk lang geleden. En ja, dat heb ik al eerder gezegd. Mijn blog schoot er een beetje bij in de laatste weken. Maar ik ben er weer klaar voor! Want tja, de afgelopen weken waren ook ECHT bizar hectisch. Maar dat was niet voor niks.

Ons huisje wordt nu al echt een thuis. Ja, er is nog genoeg te doen. Plinten zijn niet aanwezig, een paar dozen zitten nog ingepakt en we moeten nodig een nieuwe boekenkast. Maar dat komt later wel. Nu zijn we vooral bezig met genieten. De buurt is leuk, de Jumbo zit om de hoek en op de andere hoek zit een pizzeria. Siem & Pim zijn dolgelukkig nu ze naar buiten kunnen wanneer ze maar willen. Ze hebben al kennis gemaakt met de poes van de buren, Puck. Die redden het wel met z’n drietjes. Ze klimmen op de serre, op het platte dak en op de schutting. Om vervolgens achter elkaar of een duif aan te jagen. En ja, dan miauwen, omdat ze in hun jacht wel erg hoog geklommen zijn en er niet meer af durven. Geweldig.

Dit weekend hebben we nog wat lijstjes opgehangen, kleine klusjes gedaan en the Newsroom gekeken. Ik vermaak me wel hier.

New home!

New home!

New home!

New home!

7 Comments