IMG_0474

Iets moois zien?

Ik ben verslaafd aan boekjes. Notitieboekjes, kinderboekjes, gewoon mooie boekjes. Ik heb echt een belachelijke collectie Moleskine boekjes. Ik weet niet wat het is, maar als ik een mooi notitieboekje zie móet ik dat hebben. Het maakt niet uit dat ik er thuis nog vijf heb liggen waar niks in geschreven staat. M wordt er volgens mij een beetje gek van.

‘Maar je hébt toch al tig boekjes?’
‘Ja, maar niet déze!’

En ja. Ik kon me weer niet inhouden. Maar deze zijn wel héél erg mooi.

IMG_0429

IMG_0437

IMG_0424-2

IMG_0439

IMG_0423

Word jij blij van de termen duurzaam, gerecycled, leer en fair trade? Dan weet ik zeker dat je ook blij wordt van deze producten. Het is namelijk een fotoalbum en een notitieboekje van Nkuku. Een Engels bedrijf, met fairtrade producten uit Afrika en India. Ik zag hun producten op SiS Original voorbij komen en was direct verliefd. Vooral hun notitieboeken en albums vind ik prachtig. In ons huisje zijn we meer van de fellere kleurtjes, dus sommige producten voor thuis zijn het niet helemaal voor mij qua kleur. Al vind ik het inspiratiebord met de vogeltjes erop wel heel schattig. Maar hun boekjes zijn wauw. Een mooie leren omslag, gerecycled papier. Dinsdag kreeg ik ze binnen en ik werd er heel erg blij van.

IMG_0457

IMG_0452

IMG_0449

IMG_0445

De foto’s heb ik trouwens besteld via Profotonet. Wauw. Wat een geweldige kwaliteit. De zwart-wit foto’s worden afgedrukt op Ilford fotopapier, wat betekent dat ze ook écht zwart-wit zijn. Geen rare kleurzweem of iets dergelijks. De kleurenfoto’s zijn mat. Dat vind ik mooier en chiquer dan glanzend (en sowieso heb je ook minder last van vette vingers…). Ja, je betaalt wel iets meer dan bij de HEMA of Kruidvat, maar geloof me: het is het waard.

IMG_0478

IMG_0467

IMG_0459

IMG_0464

Het fotoalbum ga ik gebruiken voor ‘Het Jaar 2014’, het notitieboekje heeft nu nog geen bestemming. Ik hoor M al denken: ‘die komt gewoon naast al die andere notitieboekjes te staan’. NEE! Maar hij is zó mooi, ik moet gewoon eventjes goed nadenken wat ik er mee wil doen.

Ben je ook zo verliefd? De webshop SiS Original gaat stoppen en geeft 50% korting op al hun producten! Wees er wel snel bij, want volgens mij gaat het vrij hard. Ik keek vandaag eventjes en zag dat het fotoalbum al uitverkocht is. Gelukkig zijn er nog meer mooie boekjes!

18 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *