IMG_7429

Ja, het is tóch gelukt!

Wat was ik moedeloos. Gefrustreerd. Er vlogen pennen door de kamer. Of potloden. Borden. Bestek. Alles wat ik kon vinden. Op een gegeven moment wilde ik zelfs met mijn kitties gaan gooien, maar dat ging wel wat ver.


En dat alles door zo’n stomme website. Ik ben een CSS-noob, maar toch ging ik mijn website verbouwen. En dan beginnen de problemen.

  • Lettertypes die ZOOO groot zijn.
  • Headers die niet groter of kleiner willen worden.
  • Verkeerde lettertypes.
  • Verkeerde kleuren.
  • Logo’s die op mijn mobiele website ineens heel erg mini worden.

En ga zo maar door. Het leed dat een website maken heet.

Maar nu behoor ik weer tot de normale medemens! Een goede nachtrust en een handjevol (of iets meer) chocoladekruidnoten doen wonderen. Ik vond het tijd om weer ’s iets nieuws te doen met mijn lay-out, dus bij deze. Die andere had ik alweer een tijdje en dan begint het bij mij te kriebelen. Dus nu gaan we voor clean, simpel en lekker strak. Ben qua aankleding nog niet helemáál klaar, maar ik zit nu al twee dagen te prutsen. Een mens moet soms ook iets anders doen.

Zo zit ik nog te twijfelen over de achtergrondkleur. Misschien toch maar geel? Mmh. Ik vind dit mooi, maar ik hou ook erg van kleurtjes. AL DIE KEUZES. Daar ga ik me morgen maar weer druk over maken. Want nu moeten er ook nog andere dingen gebeuren. Volgende week moet ik namelijk mijn verpakking, portretfoto én schilderijen af hebben. En ook nog een verzameling aanleggen met dingen die iets over jou vertellen. Jep, vrij breed dus. Het leed dat schoolwerk heet. En oja, werken moet ook nog gebeuren.

Maar back to reality. Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *