2013-10-21_1382363623

Kerst is al in zicht.

Ja, het is pas half oktober. Ik weet het. Maar toch ben ik al met mijn kerstkaarten bezig. A. omdat ik het gewoon leuk vind en b. omdat Kerst elk jaar wéér sneller dichterbij lijkt te komen en ik chagrijnig word als ik nog geen kerstkaarten gemaakt heb. Dus, goede redenen lijkt mij. Bij deze wil ik ze stiekem al even aan jullie laten zien. Ik laat ze drukken op gerecycled papier en bij een drukkerij die werkt met groene stroom en het FSC-keurmerk heeft. Want ik vind drukwerk prachtig, maar ik vind de wereld om ons heen ook prachtig en daar moeten we toch zuinig op zijn. En gerecycled papier is echt niet alleen dat kringlooppapier met een bruine kleur. Je hebt nu gerecycled papier in alle kleuren, dus ook in wit en crème. En bij sommige papiersoorten zitten er inderdaad hier en daar nog wat oneffenheden doorheen. Maar ik vind dat dat juist voor dat extraatje zorgt. Toch?

Wat vinden jullie van m’n kaartjes?

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *