Ze zijn er!

Olifantje

Olifantje

De postbode belde aan. “JA, ein-de-lijk!” Daar waren ze dan. Mijn kaartjes. Toch best gek hoe je daar naar uit kan kijken. En wat zien ze er mooi uit. Mooie heldere kleuren, goede kwaliteit en netjes bijgesneden. Ik ben er echt superblij mee. Met het ontvangen van mijn eerste eigen kaarten komt de opening van mijn webwinkel nu echt steeds dichterbij. Ik ben nog lang niet klaar en ik wil ‘m pas openen als ik 茅cht tevreden ben, dus jullie moeten nog even wachten. Maar reken er maar op dat het niet heel lang meer gaat duren! Enne. Ik kan nu alvast verklappen dat ik de opening niet onopgemerkt voorbij kan laten gaan. Dus daar hoort een weggeefactie bij! 馃檪

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *